Over Anka de Roover

Over mijzelf:

Anka De Roover

Ik ben Anka De Roover.  Al van kinds af aan spelen dieren een grote rol in mijn leven en ben ik erg begaan met hen.  Op mijn tiende ontdekte ik de mooie wereld van de paarden en toen vijf jaar later Volta mijn leven kwam binnengewandeld, was ik helemaal verkocht!  Bij hem kon ik helemaal mezelf zijn, hij leerde me zoveel … Paarden hebben geen oordelen, geven niet om wat er aan de buitenkant zit, ze gaan recht naar je gevoel …

Ook welzijn en gezondheid hebben altijd mijn aandacht getrokken.  ik heb dan ook 17 jaar met hart en ziel in het ziekenhuis gewerkt.  Enkele jaren geleden besloot ik mijn twee grote passies te combineren en ben ik paardenmassage gaan studeren.  Net als de mens voelt een paard zich op zijn best en presteert het optimaal als het in goede gezondheid verkeert.  Een balans tussen training, een goede verstandhouding, een stimulerende leefomgeving en aandacht voor de gezondheid is essentieel voor een gelukkig dier.  Dat ik hierin een rol mag spelen door zorg te dragen voor hun fysieke en mentale gezondheid, maakt me een gelukkig mens.

Anka De Roover

Helemaal overtuigd?

 

Neem contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.